Oblike odgovornosti delodajalca v zvezi z varnostjo pri delu

Informacije o on-line seminarju:

Termin: 25. 09. 2019

Čas: 10.00 - 11.00

Število razpoložljivih mest: 3

Cena: 39,00 EUR

Vsebina:

Zakonodaja nalaga obveznosti v povezavi z zagotovitvijo varnosti in zdravja pri delu tako delavcem kot tudi delodajalcem, pri čemer so slednji tisti, ki kot močnejša stranka nosijo težje breme teh obveznosti. Prav tako ni malo primerov, ko so obveznosti (enakopravno) porazdeljene med obe pogodbeni stranki. Če pride do kršitev teh obveznosti, lahko tako delodajalec, kot tudi delavec ustrezno odgovarjata. V večini primerov pride do odškodninske odgovornosti, niso pa redki primeri, ko kršitev obveznosti vodi v storitev kaznivega dejanja. O teh zanimivih temah bo na spletnem seminarju spregovoril fakultetni predavatelj in direktor inštituta za civilno in gospodarsko pravo mag. Boštjan J. Turk.


Predavatelji:

mag. Boštjan J. Turk je direktor inštituta za civilno in gospodarsko pravo iz Ljubljane. Po izobrazbi je magister pravnih znanosti in diplomant svetovno znane akademije Saint George International iz Londona iz področja poslovnih ved. Je tudi sodelavec Dublin Business School (DBS) iz Irske. Ima številne študijske in delovne izkušnje iz tujine, saj je bil ekskluzivni zastopnik REUTERS TV iz Londona in član Akademije za politične študije iz New Yorka. Poleg tega je habilitirani učitelj za področje gospodarskega, poslovnega in nepremičinskega prava in predavatelj na številnih dobro obiskanih seminarjih doma in v tujini.
 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih