Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Pravilnik o načinu preverjanja izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja (vzorec)

15.11.2021, , Vir: Verlag Dashöfer

17.1 Pravilnik o načinu preverjanja izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja (vzorec)

Strokovni avtorski kolektiv Odvetniške pisarne Bohl d.o.o.

Odprite vzorec v Wordu.

VzorecPRAVILNIK O NAČINU PREVERJANJA IZPOLNJEVANJA POGOJA PREBOLEVNOSTI, CEPLJENJA IN

TESTIRANJA

Na podlagi 10. člena Zakona o delovnih razmerjih (Uradni list RS, št. 21/13 s spremembami, v nadaljevanju: ZDR-1), ____________ [vstaviti morebitne kolektivne pogodbe, ki zavezujejo delodajalca ter interne akte delodajalca] ter na podlagi Odloka o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 (Uradni list RS, št. 174/2021, 177/2021) je delodajalec _______ [vstaviti naziv in sedež delodajalca], ki ga zastopa ______ [vstaviti ime in priimek ter naziv osebe, pooblaščene za zastopanje delodajalca], dne _____ [vstaviti datum] sprejel naslednji

o

za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2

1. člen

S tem pravilnikom se zaradi preprečitve ponovnih izbruhov okužb in širjenja okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 (v nadaljnjem besedilu: COVID-19) začasno določi način preverjanja izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja (v nadaljevanju: PCT pogoj) pri delodajalcu [vstaviti naziv in sedež delodajalca] ___________ (v nadaljevanju: delodajalec).

2.člen

PCT pogoj morajo izpolnjevati vsi zaposleni pri delodajalcu za čas opravljanja dela in tudi osebe, ki na kakršnikoli drugi pravni podlagi opravljajo delo pri delodajalcu (delo prek študentskega servisa, osebe na praksi oz. usposabljanju, osebe, ki delo opravljajo prek javnih del), ali samostojno opravljajo dejavnost.

PCT pogoj morajo izpolnjevati tudi vse druge osebe, ki so uporabniki storitev ali udeleženi ali prisotni pri izvajanju dejavnosti ali v okoljih v Republiki Sloveniji iz prejšnjega odstavka.

Pogoj iz prvega odstavka za delavca ne velja v času opravljanja dela na domu.

3.člen

PCT

 
 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih