Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Varnost in zdravje na delovnem mestu

11.8.2023, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 01:00:32

Na webinarju boste izvedeli, katere zakonske določbe morate upoštevati delodajalci pri zagotavljanju varnosti in zdravja pri delu in kakšne so vaše obveznosti v praksi. Pojasnili bomo tudi, kateri so obvezni in priporočljivi interni akti s področja varnosti in zdravja, ki jih morate v podjetju sprejeti.

 

Predavateljica:

Odvetniška kandidatka Sara Švagelj je na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani magistrirala junija 2019. V Odvetniški pisarni Bohl je opravljala študentsko delo že od septembra 2016, po pridobitvi naziva magistrica prava pa se je zaposlila na delovnem mestu odvetniške pripravnice in nato po uspešno opravljenem pravniškem državnem izpitu decembra 2021, na delovnem mestu odvetniške kandidatke. Pri svojem delu v Odvetniški pisarni Bohl se ukvarja predvsem z delovnim pravom, deluje pa tudi na področju civilnega in kazenskega prava ter pripravlja različne strokovne članke in odgovarja na vprašanja strank.

 
 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih